Sweden social web camp revisited

Alla webbnördarna (deltagarna) på SSWC 2012. Foto: Johan Beijer

Då har jag åter varit på Sweden Social Web Camp och haft det gött. Alla deltagarna är sådana där datanördar, eller nej, de är webbnördar. Det är personer med olika yrkestitlar men där alla, precis som jag, tycker att internet är spännande, viktigt och värt att prata om. Så viktigt att vi bokar ett helt tåg och reser tillsammans en hel dag för att komma till en liten ö (Tjärö). Väl där pratar vi, bastar, badar, äter, tältar och har det härligt.

Glad webbnörd blir fotad. Foto: Johan Lange

Jag var bland annat på sessions om säkerhet, responsive design, Wikipedia, e-handel, agilt och lean, content marketing, facebooktrötthet, Googles session om Google+. Men som vanligt är det människorna man träffar där emellan och samtalen som dyker upp som inspirerar mest.

Håll utkik här på bloggen så dyker det upp fler bloggposter från #SSWC där jag delar med mig lite av mina lärdomar.

Och såklart är du välkommen att höra av dig till mig om du vill boka in ett möte och bolla idéer, ställa frågor eller påbörja planerandet av er webbnärvaro.

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se