Mat, natur och kultur samlat på en plats

Ekeröguiden - Mat, natur och kulturJärna kommunikation har på uppdrag av IMK AB gjort hemsidan ekeroguiden.se i publiceringsverktyget WordPress. En guid, ett kalendarium och en blogg på samma hemsida skall få Stockholmarna att hitta ut till underbara Ekerö med omnejd.

Deras ambition med Ekeröguiden är att den ska inspirera till upptäckter på Ekerö. De har valt de områden som intresserar dem mest: Natur, Kultur och Mat. Ekeröguiden har tre olika delar: En guide som presenterar naturområden, slott och kojor, restauranger och mathantverkare med mera i Ekerö kommun. I kalendariet lyfter de fram aktiviteter som är på gång. Dessutom finns en blogg.

Järna kommunikation har stått för grafisk profil samt webbprogrammering av hemsidan.

Lycka till önskar vi med deras satsning

Jesper Thörn Webbutvecklare, Nätv.tekniker 073 656 51 72 jesper@jarnakommunikation.se