Järna Kommunikation just nu

Järna@Work nummer två har just kommit ut. Så skynda att tipsa oss om nyheter och att registrera dig som prenumerant. Vill du tipsa andra om Järna@Work så kan du följa oss på facebook, eller lägga Järna@Work-badgen på din hemsida/blogg, här är koden för den:

<iframe name="JarnaatWork" src="http://jarnaatwork.se/jwbadge.html" width="200" height="200" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Järna@Work gör vi i samarbete med Vidarstiftelsen, Saltå Kvarn, Saltå By, Solåkrabyn, Stiftelsen Fram, Eneby Bygg, Linnea Omsorg, Mora Park, Weleda,Ekobanken, Föreningen Sofia, Vidarkliniken, RKLaurens, Skillebyholm, Kulturhuset i Ytterjärna. Nyhetsbrevet skriver vår, om vi får säga det själva, mycket duktiga redaktör och skribent Staffan Nilsson.
Vi hjälper ju även andra verksamheter med nyhetsbrev, till exempel har Saltå By kommit igång med sina. Vi skriver copy om det behövs och rekommenderar gärna MailChimp. Det kan man komma igång med själv eller ta hjälp av oss med en anpassad design på mejlmall och tips på hur man bygger upp och hanterar en adresslista på ett etiskt och schysst sätt.

I förra veckan var vi, tillsammans med några av våra kunder, på säsongsstarten för 12:12 i Kulturhuset i Ytterjärna. Underbart kul!

Innan sommaren avslutade vi flera projekt, bland annat lanserades Weledas nya hemsida som designades av Tidningskompaniet i STHLM och som vi (Andreas, Lukas och Emanuel) vidareutvecklade till en färdig sajt.

På kontoret händer det också saker, Sofia Setterqvist har nu gått ut Berghs i Stockholm (Grattis Sofia!) men jobbar lite extra hos oss ett tag till. Pernilla som presenterade  sig här på bloggen i april har nu blivit mammaledig.

Vi kan också berätta en liten hemlis: håll utkik på Vidarstiftelsen.se där kommer en ny, lite fylligare, version av hemsidan snart upp. Sajten dialogkommunikation.se har precis blivit klar och nästa vecka blir det en inspirationsdag för alla oss här på Järna Kommunikation. Ja, det var lite kort om oss just nu. Förresten, kom gärna ut och ekofika med oss här på Järna Kafé om du har vägarna förbi.

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se