Saltå Bys nyhetsbrev

Sedan november har vi haft den stora äran att få hjälpa Saltå By med deras nyhetsbrev. Varje månad skickar vi iväg ett nyhetsbrev som innehåller fyra nyheter eller notiser om vad som hänt i verksamheten sedan sist. Texterna som vi hjälper dem med att knåpa ihop publiceras samtidigt på Saltå Bys blogg.

Just nu består nyhetsbrevets prenumeranter framför allt av föräldrar, anhöriga, handläggare och medarbetare, men alla är hjärtligt välkomna att bli en brevkompis!

Hittills har vi hunnit skicka iväg fem nyhetsbrev sedan november, och så här skriver Saltå Bys verksamhetsansvarig, Gerard Lartaud, om samarbetet:

”Nyhetsmejlen har inneburit ett lyft för oss. Tidigare hade vi alltid problem med att få ut enhetlig information till alla berörda men nu vet vi att vi varje månad har tillfälle att nå ut till alla. Först trodde vi att det skulle bli svårt att ”fylla” på med nyheter varje månad, men nu märker vi istället att det är mycket vi har att förmedla, mycket som vi knappt visste att vi hade!”

Saltå By ligger vid den lilla Saltå-ån i utkanten av Järna och är en verksamhet som jobbar för ungdomar med olika funktionsnedsättningar. De har både LSS ungdomsboende, gymnasiesarskola här i Järna, Södertälje kommun söder om Stockholm och olika verkstäder där de lite äldre kan jobba. Sakerna som görs i den dagliga verksamheten säljs i Saltå Bys egen butik. Där kan du bland annat köpa ljuvliga bivaxljus som doftar så gott att du får lust att äta lite på dem och fina, lurviga fårskinnstofflor. Besök butiken om du befinner dig i Järnatrakten!

Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se