Hej världen!

Pernilla Riemer heter jag, en  hemvändande Järnabo på 29 jordsnurr.  Jag är det senaste tillskottet i Järna Kommunikations team och min uppgift är att hjälpa Järna Kommunikation att växa och ta världen med storm. Jag ska försöka förmedla budskapet om etisk marknadsföring och få fler företag och organisationer välja samarbetspartners med likasinnade värderingar. Jag ska även stötta webbavdelningen med formgivning och kreativa idéer.

Apropå världen och jorden som jag nu har nämt fem gånger på dessa få rader, jag talade i veckan med en kvinna som tror på det vi står för och värnar om naturen och människan. ”Ekologiska fotavtryck sa hon kolla upp det” och det gjorde jag.

Jag fick ett intressant svar som gör att jag kommer nog tänka om ytterligare om hur jag kan ta hand om vår jord lite bättre. Kolla själva, hur kan du påverka?

Ekologiska fotavtryck

/ Pernilla Riemer

Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se