Gryningen öppnar webbshop

Idag öppnade hälsobutiken Gryningen i Stockholm sin nya webbshop. Tillsammans med Mickey och Goran på Gryningen har vi fått den äran att ta fram ny grafisk profil, ny hemsida med webbshopblogg och nyhetsbrev.

Som alla som handlat på Gryningen vet, så är deras styrka det breda sortimentet av ekologiskt och biodynamiskt. Och deras stora kunnande. Nu jobbar Gryningen för fullt med att göra sitt sortiment tillgängligt för hela Sverige. Efter sommaren är tanken att webbshopen ska ha i stort sett hela sortimentet! Gå in och kika på gryningen.eu.

Se till att prenumerera på den nyöppnade bloggen, och börja nu med att läsa Mickeys härliga beskrivning av hur det gick till när dom tog över butiken.

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se