Tillbaka!

Det var en solig fredag i december. Jag packade ner alla mina saker i en liten vit box och ställde den på översta hyllan. I den boxen låg det minnen, kreativitet och glädje. Den motsvarade en tid som hade betytt mycket för mig. Med en intensiv förväntan gick jag upp för trappan, satte mig i bilen och åkte hem. Nästa gång jag skulle titta ner i boxen skulle jag vara mamma.

Hon kom ut och tittade på oss med en nöjd intensiv blick. Sedan har tiden hemma som mamma varit förtrollande och fantastisk. Att höra hennes lilla skratt, känna hennes lilla varma hand och se henne utvecklas har gjort att min intention har förvandlats till absolut närvaro.

Efter tio månader ska jag nu ta ner och öppna boxen igen. Jag är full av skisser, idéer och jag ser verkligen fram emot att skapa igen.

Välkommen med era tankar så kan vi tillsammans skapa en helhet!

Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se