Vi gillar problemlösning

Ibland får jag känslan att våra kunder tänker att man redan innan man tar kontakt med oss måste ha klart för sig exakt vad man vill kommunicera och på vilket sätt. Men nej, jag gillar när vi får en öppen fråga tex Hur löser man det här? Hur får vi fler besökare? Varför handlar så få i vår butik just nu? Hur når vi ut?

Då får vi komma in tidigt i processen och kan, förhoppningsvis, vara till bra nytta med våra kunskaper och vårt jätteintresse för kommunikation. Då kan vi i samarbete med kunden lägga upp strategier för framtiden, bolla idéer och vara kreativa tillsammans. Samarbete helt enkelt. Så ta gärna vår hjälp även om uppgiften eller frågeställningen känns diffus så hjälps vi åt att reda ut den helt enkelt. Ställ frågan: Hur löser vi det här? Välkommen!

Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se