Möten!

Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter min mammaledighet. Det är underbart att vara hemma med barnen och roligt att vara tillbaka bland alla härliga människor jag har förmånen att träffa på jobbet. Jag älskar möten med människor i alla dess former. Just nu arbetar jag på uppdrag av Värna med en mässa i Stockholm för handläggare. Utmaningen är att på en mycket liten yta förmedla en känsla och locka besökarna in i montern. Med hjälp av några möbler designade av Erik Asmussen, Saltåprodukter att bjuda på, information om Värna, en laptop med bildspel från verksamheterna hoppas vi locka besökarna in i montern. I montern står engagerade Värnamedarbetare och berättar om Värna och Värnas verksamheter. Vi ser fram emot två fina dagar i Stockholm med många härliga möten.

/ Anna Hast

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se