Inspirationsdagen

I torsdags gick den av stapeln. Vår inspirationsdag kring Sociala Medier som vi sett fram så mycket emot. Emanuel inledde dagen med att berätta hur man kan ha webben som arbetsverktyg. Johan Ununger och Brit Stakston pratade om hur man öppnar upp sitt varumärke genom sociala medier. Efter ekologisk lunchbuffé satt vi åter på plats och fick lyfta blicken en aning och höra Gerard Lartaud fiosofera kring webben och hur användningen kan påverka oss, både på gott och ont. Johan Ununger resonerade sedan kring hur man bemöter kritik och våra deltagare hjälpte till att göra eftermiddagen till en givande dag genom sina frågor och stort engagemang. Caroline Petersson berättade kring Caminos erfarenheter på webben och Brit avslutade dagen med en framtidsspaning. Stort tack till alla föreläsare och till alla ni som var här. Ni är alla en stor källa till inspiration! Håll utkik efter våra kommande frukostmöten kring olika teman. Väl mött!

Materialet som vi utlovade till er som deltog:

Några av de tjänsterna som vi nämnde under dagen var: KundoYammer, Google Dokument, Google Reader, Google AlertsTwingly bloggsök , Slideshare , Delicious

Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se