Google street view i Ytterjärna

Google Street view i YtterjärnaSnart kommer du kunna vandra vägarna här ute i Ytterjärna med Street View i Google Maps.  I dag besöktes nämligen Ytterjärna av Googles bil som samlar in material till Street View. Som dom sanna, och stolta, nördar vi är sprang vi ut och fotade. Joel ringde och tipsade (TACK!) och då sprang jag och Lukas ut med kameran i högsta hugg 🙂

Vi mötte Alexander och några av hans YIP-polare som även dom stannade för att se den historiska händelsen.

Så snart kommer du kunna placera den lilla gula gubben på kartan och vandra längs gatorna här i Ytterjärna.

Fler bilder hittar du på vår Flickr

Uppdatering 2 sept 2010: Upptäckte just att det redan ligger en hel del bilder på Ytterjärna tagna av Joel som man kan se genom att dra den lilla gula gubben (Pegman) över kartan och placera honom på någon av de blå punkterna som dyker upp. Fyll på med dina egna vackra bilder med hjälp av Panoramio.

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se