Presentera ert företag på Google Places

Du har väl inte missat möjligheten att kostnadsfritt presentera ditt företag i Google Places?

Med Google Places kan du styra vilken information som visas om ditt företag på Google Maps. Med aktuell information hjälper du dina kunder att hitta dig.

Du kan bland annat presentera ditt företag med allmän beskrivning, öppettider, betalningsmetod, branschkategorier, 10 bilder och  5 youtubefilmer. Dessutom har du möjlighet att lämna temporära meddelanden som ligger kvar i 30 dagar där du kan berätta om ditt kommande evenemang, en aktuell kampanj eller annan aktuell information.

När du väl tagit kontroll över hur ditt företag presenteras i Google Maps så kommer Google Places att ge dig lite statistik tillbaka. Statistiken visar: intryck ( Hur många gånger användare har sett din företagsannons som ett lokalt sökresultat), aktiviteter (Hur många gånger användare har visat intresse för dina företagsuppgifter) samt de vanligaste sökfrågorna (De vanligaste frågorna i Google som visade dina företagsuppgifter tillsammans med antalet gånger som dina företagsuppgifter visades i sökresultaten för dessa frågor.)

Så, sök nu efter ditt företag och fyll i all information du vill ska synas när någon söker efter ditt företag på Google Maps. Eller gå direkt till Google Places.

Google Maps

Klicka på kartan för att se vad som döljer sid bakom länken "mer info »"

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se