Skateparker i Sverige

Jag har påbörjat ett litet hobbyprojekt där jag byggt upp en hemsida som där man kan hitta nästan alla skateparker i Sverige. Varje skatepark beskrivs med bilder, filmer och en beskrivning av hur parken ser ut. Det är kul med sådana projekt där man försöker skapa något som kan hjälpa andra. Förhoppningsvis får skateboardåkare som vill hitta nya ställen at åka på lite inspiration och hittar en av alla skateparker.

När jag var liten så åkte jag mycket skateboard, men på den tiden fans det inte lika måna skateparker i betong som det gör nu. Nu är det nästan som om alla kommuner tävlar om vem som har den största och finaste betongparken. Kul för alla som åker skateboard!

Det finns numera till exempel flera fina skateparker i Stockholm och en flera stora skateparker i Göteborg.

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se