Vi ger bort ett presentkort på Min müsli

Vi ger bort ett presentkort på Min Müsli. Det enda du behöver göra för att ha en chans att få presentkortet är att posta ett litet meddelande på Twitter (mer detaljer längre ner).

Vi såg just att Opera kör en kul (och smart) liten tävling/utlottning på Twitter. Opera uppmanar i sitt twittermeddelande folk att skicka vidare meddelandet:

Want an Opera t-shirt? RT this message and you can win one today. We’re giving away at least 10.”

Jag såg först inte Operas egna meddelande utan Anton Johanssons ree tweet (det är så det kallas när man skickar vidare ett meddelande på Twitter) av Operas ursprungliga meddelande. Och det är precis det som är det smarta med denna lilla utlottning. Opera spenderar 10 t-shirts och får sitt meddelande spritt som en löpeld på Twitter. Det är redan väldigt många som deltar, inklusive mig. Om inte annat så är detta en kul idé som visar på snabbheten hos tjänster som Twitter. Information kan sprida sig ruggigt fort.

Vi tycker detta var en så bra idé så vi rippar den rakt av, men vi byter ut t-shirts mot ett presentkort på Min Müsli. Med presentkortet kan du, på Minmusli.nu,  blanda din egen ekologiska müsli och få den hemskickad med posten (värde 150kr).

Alltså, för att ha möjlighet att få presentkortet så ree tweetar (skickar du vidare) vårt meddelande på Twitter. Du gör det genom att skriva:
RT @emanuel Få presentkort på Min Müsli! RT´a meddelandet så har du chans att få presentkortet. Mer info: www.jarnakommunikation.se/blogg

På måndag, 10 augusti,  berättar vi här vem som får presentkortet hem i sin brevlåda!

Uppdatering 10 augusti: Vi är glada att meddela att Emma Welander (@emmawelander) får presentkortet.

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se