Man kan alltid lära sig mer!

Jag hörde en gång ett talesätt som löd så här: ”Det finns en plats på jorden, där solen aldrig ler. Den platsen heter skola, dit vill jag aldrig mer.”

Precis vad jag kände när jag stod och sjöng studentsången för två år sedan. Skoltröttheten har nu förvandlats till kunskapstörstan – jag vill lära mig mer, utvecklas, inspireras. Därför börjar jag nu till hösten att studera Berghs School of Communications 2-åriga diplomutbildning reklam med inriktning på copywriting. Det ska bli SÅ KUL!

Men det innebär också att jag slutar här på Järna Kommunikation (med undantag för nyheterna på Värnas webbplats samt deras nyhetsmejl som jag även i fortsättningen kommer att sköta). Och självklart kommer jag (liksom ni förhoppningsvis redan gör) följa Järna Kommunikation-bloggen för att få nys om alla härliga, roliga, nya projekt med alla nuvarande och kommande etiska, ekologiska och närodlade kunder!

Tips: Berghs har en hel del intressanta och gratis frukostseminarier som jag vet att bl a Maria här på Järna Kommunikation brukar åka på då och då för att friska upp kunskapsförrådet och fylla på inspirationskällan. Man kan ju alltid lära sig mer!

Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se