Järna Kommunikation på Sweden Social Web Camp

Jag har bokat in mig på Sweden Social Web Camp som äger rum nu i helgen (21-23 aug)!

Sweden Social Web Camp äger rum på Tjärö i Blekinge och dit kommer nära 300 personer  från branchen. Personer som på olika sätt brinner för internets utveckling och som är intresserade av det som just nu är på allas läppar, nämligen sociala medier. Många spännande människor med enorma kunskaper!

Det ska bli riktigt kul att träffa alla dessa människor. Många av dom har jag umgåtts och pratat med, via bloggar, microbloggar och många andra sociala medier de senaste åren men det ska bli ännu roligare att träffas på riktigt.

Kort summerat så blir detta webbsveriges svar på 40-års-jubilerande Woodstock Festival 🙂

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se