Kommunikationkurs för Värnaverksamheter!

9d4cfb47fbUnderbart att få träffa en så kompetent, inspirerande och engagerad grupp i Kulturhuset här i tisdags. Människor som arbetar i verksamheter som gör något viktigt, som betyder något för människor. Inger hopp. Inspirerar. Hjälper. Läker. Jag bugar…

Vi hade en dag med fokus på: Hur ser omvärldens behov och önskemål ut? Vad vill din verksamhet förmedla? Hur kommunicerar du på bästa sätt? Föreläsningar, eget arbete och arbete i grupp. Mycket variation och med ekologisk lunch och fika i pauserna.

Hoppas nu bara ni åkte hem fullmatade med nya tankar och idéer kring hur er verksamhet ska kunna kommunicera sin själ ännu bättre. Och hoppas också ni fick med er konkreta redskap att kunna göra några av idéerna till verklighet. Det behöver ju inte alltid vara så stora steg det handlar om. Jag menar det här första steget åt ett nytt håll. Det räcker med ett litet myrsteg i taget så märker man ändå snart av att man är igång. Och sedan rullar det bara på av farten.

Lycka till! Och hör gärna av er med frågor och kommentarer.
Vi ses i september på Dag 2,

Ha det bra så länge,
Maria

Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se