Ytterligare en vecka kommunikation

I morse när jag skulle ta cykeln till jobbet igen så hängde en lapp på styret med texten ”TACK, att cykla är en klimatvänlig handling & att rösta i EU-valet den 7 juni kan också vara det.”. Jag blev faktiskt lite glad och nöjd, trots att jag förstod att det var reklam, över att mina hjältedåd uppmärksammas. Miljöpartiet de gröna lyckades rätt bra. Självklart ska jag rösta i valet men det finns många partier att välja på och jag låter det, för tillfället, vara osagt hur jag kommer att rösta.

Så har ännu en vecka på denna lilla kommunikationsbyrån passerat. Och vad har då hänt? Jag har hjälpt till med efterputsningar på Salta By och Saltåskolans nya webbplatser som  publicerades förra veckan, Gerard har gjort ett fint arbete med att lägga upp massa nya bilder på Saltaskolan.se. Det känns riktigt bra. Det är precis så vi vill att våra kunder ska använda sina webbplatser som vi producerar. Som ett nytt verktyg för kommunikation, ett verktyg som man ska arbeta med! Vi önskar att man inte bara ser sin nya webbplats som en folder eller katalog på internet som är ”färdig”. En webbplats är aldrig färdig, den ska man arbeta med så länge man finns som verksamhet!

Passar på att ge en eloge till några av er kunder som ständigt arbetar med era webbplatser: Frejaskolan, Järna Naturbruksgymnasium och Örjanskolan.

I onsdags var jag på möte på Saltå Kvarn med Jennifer Key där vi bland annat fixade så att Min müsli nu finns på  Facebook. Där kan du dela med dig av dina müslierfarenheter, tipsa andra om lyckade blandningar och ställa frågor om Min müsli.

Ett nytt nummer av Camino har anlänt på kontoret, ska blir kul att läsa! Och från och med detta nummer finns vi, i gott sällskap, med bland Caminos vänner.

Under veckan har vi också fått två nya kunder som vi, till att börja med, ska hjälpa med nya fina webbplatser. Mer om dessa kommer i bloggen en annan dag.

Trevlig helg!

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se