Nu har vi eget webbhotell

Vi kan nu erbjuda våra kunder att ligga på vårt webbhotell. En stor fördel för er som kund är att ni slipper ha kontakt med flera olika leverantörer för driften av er webbplats. Vi kan nu sköta hela paketet med allt från utvecklingen av webbplatsen till drift och support. Ni får allt på en och samma faktura och kan vända er till oss med alla era önskemål och frågor kring allt som rör er webbplats.

Vi ser också till så att ert webbpubliceringssytem (WordPress, TYPO3) uppgraderas när det släpps nya versioner, utan extra kostnad. Detta är något som andra webbhotell inte erbjuder och något som är viktigt för att hemsidan skall få långt bästföre-datum och fungera optimalt även när nya webbläsarversioner släpps (Firefox, Safari, InternetExplorer). Internet utvecklas snabbt och det kommer flera gånger om året ut nya versioner av de vanligaste webbläsarna och webbpubliceringsverktygen. Att ha den senaste versionen av till exempel Typo3 är viktigt både ur säkerhets- och användarvänlighets synpunkt – systemen blir hela tiden mer kompetenta och enklare att använda, något som underlättar för dig som jobbar som redaktör på er webbplats.

Vad är ett webbhotell?
Alla webbplatser (hemsidor) som du besöker på internet ligger på en webbserver, alltså en dator som alltid är ansluten till internet. Ett webbhotell erbjuder utrymme på sina servrar till den som vill skapa och publicera sin webbplats.

För mer info, se Wikipedias text om ”webbhotell

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se