Fullmatad med inspiration

n515954791_1164494_9045Efter sex månaders backpackande runt bland nomader i Mongoliet, orangutanger i Indonesien och milslånga stränder i Australien (och mycket, mycket mer) är jag nu, fullmatad med intryck och inspiration, tillbaka på min post som copywriter här på Sveriges (eventuellt) enda etiska byrå. Fantastiskt kul! För, till skillnad från övriga Sverige har det här på Järna Kommunikation hänt massor! Nya kunder, ny webbplats, ny blogg – för att bara nämna några saker.

Just nu ägnar vi kafferasterna åt att diskutera vad vi egentligen menar med etisk kommunikationsbyrå. Varför är vi en? Och är vi verkligen den enda…?

Håll utkik här på bloggen för att följa vår diskussion!

Och för den som vill läsa mer om mina äventyr – kika in på min resblogg: www.resblogg.wordpress.com

Maria Håkanson VD, Strateg, Copywriter 070 727 24 00 maria@jarnakommunikation.se