När bloggen kom till Järna

Man behöver inte alltid vara först.

Saltå Kvarn har en. Kulturhuset har en. Och nu har även vi en.
Bloggandet har helt enkelt kommit till Järna.

Alla de tre nämnda bloggarna är byggda med bloggverktyget WordPress, ett system optimerat för bloggar.

Vi har ju under flera år arbetat med TYPO3 som vårat huvudsakliga webbpubliceringssystem, när vi utveckalt webbplatser åt våra kunder, men sedan en tid tillbaka har vi även arbetat med webbpubliceringsystemet WordPress. Förutom att använda WordPress till din blogg så fungerar detta system utmärkt att skapa en komplett webbplats i. För den mindre webbplatsen kan detta faktiskt även vara ett gott val rent prismässigt. Både TYPO3 och WordPress bygger på öppen källkod och är helt gratis att ladda ner och använda, men det som kostar pengar är arbetet med att anpassa systemet efter sina önskemål, skapa designmallar mm. För en mindre webbplats går det ofta snabbare att komma igång med WordPress och därmed blir det billigare i uppstartskostnad för er.

Vi kommer tillsammans överens om vilket system som passar era behov bäst.

TYPO3TYPO3
TYPO3 är ett mycket kompetent system som ger stora möjligheter till anpassning och utveckling av specifika funktioner. Ett bra val för den som vill ha en omfattande webbplats. Ett system du aldrig växer ur.

Några exempel på webbplatser som vi utvecklat som använder TYPO3 är Saltå Kvarns Min musli, kulturhusets webbplats och portalen www.antroposofi.info.

WordPressWordPress
WordPress är det optimala valet om man vill starta en blogg och går också mycket bra att använda för att driva en mindre webbplats.

Konstnären Inga Bandelin och den ideell förening ILG har vi hjälpt med wordpress-webbplattser och vi håller just nu även på med en nya webbplatser år Saltå By och Saltåskolan som publiceras snart.

Arbetet med våran blogg har börjat. Vi fortsätter att knåda denna deg som så småningom skall bli en matnyttig blogg för alla våra kunder och branschkollegor. Här kan vi kommunicera. Hoppas vi ses här igen!

Emanuel Hallklint Webbdesigner, Contentstrateg 070 532 40 49 emanuel@jarnakommunikation.se