Säg hej till vår nya stjärna, Ladan!

Vi vill välkomna, och presentera, Ladan som nyligen börjat sin resa hos oss på Järna kommunikation som grafisk designer.  Ladan är ursprungligen från Iran där hon är utbildad  inom grafisk design. Efter sin utbildning  drev hon under flera år en byrå inom detta tillsammans med två tjejer från utbildningen i sitt hemland.

När Ladan kom till Sverige för tio år sedan var det självklart för henne att satsa på att lära sig de svenska språket för att skapa sig ett liv här. Ett land hon älskade från första börja mest till följd av de värderingarna som råder här bland människorna.

Ladan gick senare en utbildning på Nackademin inom grafisk design, det skiljer sig väldigt mycket att arbeta inom denna bransch i Iran och I Sverige och därför är Ladan glad att hon utbildade sig på nytt här i Sverige. ”De är en väldig skillnad på vad man anser snyggt grafiskt och vad som går hem i Sverige jämfört med i Iran” berättar Ladan. 

För Ladan har det alltid varit självklart att hon ska jobba med form och design, hon tänker design hela dagarna i allt hon gör i livet och är glad att få arbeta med sitt intresse. På fritiden spenderar hon mycket tid med sin familj och utöver form och design är även matlagning ett brinnande intresse. 

När Ladan kom hit till oss på Järna kommunikation första gången för intervju träffade hon vår formgivare Karin som hon kände igen från när hon varit och föreläst på Nackademin under utbildningen. Då visste hon direkt att hon hade hamnat rätt!

Vi är glada att Ladan hittade hit och ser fram emot att följa hennes utveckling hos oss!

 

Gratisprogram för den digitala kommunikatören

Gratisprogram för den digitala kommunikatören

Det finns en uppsjö av gratisprogram och kostnadsfria hjälpmedel för att finslipa din digitala kommunikation. Här listar vi några av våra favoriter:

Video

DaVinci Resolve är Adobe Premiere-utmanaren som låter dig klippa, texta, färg- och ljudredigera som ett proffs. Du kommer en bra bit på vägen med den kostnadsfria versionen. Testa själv.

Vill du komma igång med rörlig media? Vi hjälper dig gärna!

Sociala medier

Later och Buffer är verktygen för dig som publicerar i flera kanaler och söker efter ett smidigt sätt att schemalägga dina poster. Schemalägg för Facebook, Instagram, Twitter, och Pinterest.

Nå ut, skapa engagemang och uppnå resultat i dina digitala kanaler. Vi hjälper dig gärna med sociala medier och datadriven marknadsföring.

Webb

Yoast SEO är ett pluggin till WordPress som hjälper dig att sökordsoptimera dina inlägg. Du får en lista över förbättringspunkter och kan smidigt optimera dina poster utan att vara ett SEO-proffs.

Alla söker – men alla blir inte hittade. Så hjälper vi er att klättra i sökresultaten på Google

Bildredigering

GIMP är alternativet för dig som inte är sugen på att starta en Adobe-prenumeration. Bra för både enklare och mer avancerad redigering av bilder samt frihandstecknande. Låt kreativiteten flöda!

Skapa känsla med bilder. Låt oss skapa bildmagi för din hemsida, sociala medier eller trycksaker.


Läs även


 

Workshop med JATC Omsorg

Ibland är det bra att stanna upp och bolla tankar kring några av verksamhetens stora frågor. Frågor som – vilka är vi och vad står vi för, vilka visar vi att vi är utåt sett och hur vill vi att andra ska se oss? 

Dessa frågor funderade vi över tillsammans med JATC. Syftet var att lyfta blicken och se en helhetsbild kring vilka JATC vill vara och vad de vill kommunicera ut till omvärlden. 

JATC fick ett personlighetstest

Vi gjorde bland annat en övning där vi gick igenom ett “personlighetstest”, alla fick komma upp med de ord som de anser att JATC står för. Vi landade tillsammans i  JATCs personlighet. Ett varumärke är komplext, likt en människas personlighet har det flera sidor.  

JATC värden grundar sig i trygghet, engagemang och meningsfullhet i de man gör. Detta är kärnan i verksamheten och värdeord alla medarbetare kan luta sig tillbaka på. Visionen är att vara en förebild för andra verksamheter hur man arbetar med omsorg för människor på ett sätt som både är bra för miljön och för samhället.

Efter att vi landat i vad vi vill förmedla och vilka vi är blev nästa steg att komma fram till hur vi ska nå ut med den bilden vi vill förmedla, detta med hjälp av kommunikation.

Vad gör vi nu?

Mycket intressanta tankar och idéer fick oss alla att lyfta blicken och reflektera. Vi ser fram emot att spinna vidare på allt det vi fick med oss från workshopen. Framtiden ser ljus ut!

Funderar du kring samma frågor som JATC? In och läs om våra tjänster.

Google Ads – Bli synlig där dina kunder är

Google Ads

Vill du locka rätt besökare till din hemsida? Eller öka synligheten av dina produkter? Då är Google Ads valet för dig. Vi erbjuder Google-certifierade specialister som gärna hjälper dig att finslipa din digitala marknadsföring.

Med hjälp av Google Ads kan vi anpassa marknadsföringen för att uppnå bästa resultat, oavsett om det gäller att locka nya kunder till din hemsida eller leda befintliga kunder till köp. Vi hjälper dig gärna med:

  • Sök – Bli synlig i Googles sökresultat när personer söker efter ord eller fraser som är relevanta för just din verksamhet.
  • Display – Visa upp engagerande annonser på hemsidor där dina potentiella kunder finns.
  • YouTube – Se till att dina videor når din målgrupp via YouTube.
  • Retargeting – Rikta skräddarsydda budskap till personer som redan har interagerat med ditt innehåll.

Du sätter budget, vi levererar resultat

Du behöver inte avsätta en stor budget för att nå resultat via Google. Dessutom är det möjligt att anpassa kostnaden under hela annonseringsperioden. Tack vare verktyg såsom Google Analytics kan vi, med hjälp av statistik och analys, anpassa marknadsföringen för optimalt resultat.

Bli synlig där dina kunder är – Hör av dig till oss!


Annonsering och optimering

Som ett komplement till betald annonsering skapar vi även bästa förutsättningarna för dig att synas organiskt i Googles sökmotor.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med sökmotorsoptimering.