Webbinarium 20/10 – Skapa nya affärer med digitala medier!

Anders Aldén & Emanuel Hallklint Järna Kommunikation Inbound Marketing

Har du en riktigt bra produkt eller tjänst, men har svårt att få nya kunder? Anmäl dig till vårt webbinarium så lär vi dig hur du kan skapa fler affärsmöjligheter med digital marknadsföring.

Den 20:e oktober guidar våra digitala strateger Anders Aldén och Emanuel Hallklint dig genom det digitala landskapet. Du får värdefulla verktyg som hjälper dig att få fler nya kunder.

Under 45 minuter lär du dig mer om:

  • Inbound Marketing – Innehåll som din målgrupp faktiskt är intresserad av.
  • Hur du hittar kunder digitalt – rätt innehåll i rätt kanaler.
  • Från intresse till konvertering – Hur du får din målgrupp att begå en handling.
  • Digitalt kampanjarbete – Tips, trix och nyttiga insikter.

Vi bjuder på fika!
Vi skickar en kostnadsfri fika hem till dig från vår egen webbutik Selected by Järna.
OBS: Maila namn och adress till anders@jarnakommunikation.se senast 12:e okt om du önskar fikakit.


När: 20 oktober 2021, kl 08:30 – 09:30.
Var: Digitalt webbinarium
Pris: Kostnadsfritt.

Begränsat antal platser.

Anmäl dig nu


Anders Aldén & Emanuel Hallklint Järna Kommunikation Inbound Marketing

Vad är Inbound Marketing?

Inbound Marketing är en term som beskriver marknadsföring där kunden hittar dig, till skillnad från mer traditionell marknadsföring (Outbound Marketing) som mer kan liknas vid en megafon.

Inbound Marketing är idén om att skapa skräddarsytt innehåll som på, ett eller annat sätt, löser din målgrupps problem. Istället för att skapa innehåll som du vill, eller tror, att din målgrupp ska reagera på, utgår vi från vad målgruppen faktiskt är intresserade av.

Under vårt webbinarium lär vi dig du kan komma igång med Inbound Marketing och att få fler nya kunder med hjälp av digital marknadsföring i dina kanaler.

“Sedan Järna Kommunikation kom in i bilden har Wavins digitala närvaro skjutit i höjden! Wavins europeiska marknadsavdelningar och kunder lyfter nu fram oss som en digital förebild. En mycket bra början på en spännande resa”
– Jimmie Tideman, Marketing Team Leader Wavin Sweden.

Läs mer om Inbound Marketing


Talare

Anders och Emanuel är våra vassa innehållskreatörer och specialister inom digital marknadsföring. Tillsammans har de hjälpt allt från små till internationella företag att löpande få nya kunder via digital annonsering och Inbound Marketing.

Anders Aldén Järna KommunikationAnders Aldén är specialist inom digital annonsering (Google Ads-certifierad) på Järna Kommunikation och arbetar brett med digitala medier – producerar, optimerar och sprider innehåll för bästa resultat.

Emanuel Hallklint är innehållsstrateg och digital designer på Järna Kommunikation. Med lång erfarenhet hjälper han kunderna att få fram rätt budskap till rätt målgrupp på bästa sätt.


När: 20 oktober 2021, kl 08:30 – 09:30.
Var: Digitalt webbinarium
Pris: Kostnadsfritt.

Begränsat antal platser.

Anmäl dig nu

Hurra! Vi är nominerade till Svenska Designpriset

Järna Kommunikation nominerade till Svenska Designpriset

Svenska Designpriset är hela Sveriges tävling i design och kommunikation. För arbetet med Saltå Kvarns förpackningsdesign är vi nu nominerade i kategorin Identitet Förpackning – Livsmedel. Från den 13:e till 19:e september pågår röstningen.

Tycker du också om Saltå Kvarns förpackningar? Rösta på oss så är du med och hejar fram ett företag som är miljösnällt inifrån och ut. Du hittar oss under kategori: Identitet Förpackning – Livsmedel.

Det var dags för omtag och målet var att förvalta Saltå Kvarns arv och samtidigt tänka om utifrån nya strategier och behov hos konsument. En del i en större satsning där hela Saltå-familjen rullar ut med ny skrud i butikshyllan.

Får produkten att sticka ut i hyllorna

Med kvarnen i fokus och tydliga mervärden vill Saltå Kvarn öka utbudet av premium-mjöl i hyllan och fortsätta uppmuntra till att njuta och äta mer av ekologiskt tillverkade produkter.

– Svårigheten var att rensa upp och förtydliga, samtidigt som vi skulle säga mycket mer. Vi ville förtydliga budskapen om innehåll, ursprung och klimat i en ren och tydlig design. Samtidigt som Saltå Kvarns historia och känsla skulle behållas. Därför har jag jobbat mycket med sigill, illustrationer och ljusare färger som får produkten att sticka ut i hyllorna. Det behöver inte alls vara tråkigt att prata allvar, här har istället färg och form fått förmedla hälsa, miljö, hantverk och framtidstro, berättar vår grafiska formgivare Karin Huber.

Se när Karin Huber pratar om vårt arbete med Saltå Kvarns design:

Nominerade Svenska Designpriset

Svenska Designpriset – Resultatet av ett fint och långt samarbete

– Det känns jätteroligt att vi är nominerade till Svenska Designpriset! En bekräftelse på att allt nedlagt arbete och många och långa diskussioner gav resultat. Vi har jobbat otroligt tätt med Saltå Kvarn i den här resan, så det här är resultatet av ett fint och långt samarbete,
säger Karin Huber.

Har du någon av Saltå Kvarn produkter hemma i skafferiet? Det hoppas vi. För nu är det ju konstaterat att det inte bara är innehållet som förgyller tillvaron. Vi på Järna Kommunikation är jätteglada – nu håller vi tummarna och hoppas du vill rösta på oss.

En bra relation är när jag och kunden utvecklas tillsammans

– Mitt drömuppdrag bygger på relationen till kunden! De flesta uppdrag blir väldigt bra om samarbetet har mognat till den grad att man vågar prova nya saker. Och där jag kan utvecklas tillsammans med kunden.

Se videon och lär känna produktionsledaren Anders lite bättre:

– Min bästa egenskap? Svår fråga, men om jag ska försöka resonera är jag nog ganska fördomsfri. Jag går inte in med så mycket förutfattade meningar och förväntningar. Det roligaste och mest spännande är att låta saker bli vad de blir.


Datadriven marknadsföring ökar chanserna att lyckas
Att arbeta med datadriven marknadsföring handlar om att öka chanserna att lyckas. Genom att analysera data kan vi anpassa marknadsföringen för att uppnå bästa resultat, oavsett om det gäller att locka nya kunder till din hemsida eller leda befintliga kunder till köp. Läs mer om hur vi arbetar här.


 

Dags att uppdatera WordPress

Med början från och med idag så är det dags igen för oss att uppdatera våra kunders WordPress installationer. Detta gör vi som minst fyra gånger per år för dem som har ett uppdateringsavtal hos oss. Det säkerställer den senaste tekniken samt minimerar risken för hackerattacker.

Kontakta oss om du vill ha en säker WordPress-installation med ett uppdateringsavtal

Att lyfta miljötänket

DynaMate - Framtidens industri

Att företag och verksamheter tänker miljö och framtid är för många självklart. Men hur är det med de branscher som traditionellt sett inte förknippas med ett starkt miljötänk – hur kommunicerar de?

Våra kunder inom industri och teknik arbetar för att framtidssäkra allt från vattenförsörjning till miljösnäll leasing av IT-utrustning. Och vi hjälper gärna till att lyfta fram arbetet i ljuset. Här är några exempel på blygsamma miljöhjältar – våra kunder!

CHG-MERIDIAN – Koldioxidneutral leasing av IT-utrustning
CHG-MERIDIAN är bland de första leverantörerna av IT-lösningar som erbjuder klimatkompensation vid leasing av IT-utrustning. Tack vare deras initiativ: carbonZER0 kan hela livscykeln för finansierad teknik nu bli koldioxidneutral, allt från produktion till transport.
Läs mer om CHG-MERIDIAN: carbonZER0.

Clean Combustion – Fossilfri förbränning
Med fokus på smarta, effektiva och innovativa lösningar hjälper Clean Combustion företag inom pappersmassa och värme-sektorn att ställa om deras förbränningsanläggningar från fossilt bränsle till biobränsle, med minimal ledtid och låga investeringskostnader.
Läs mer om Clean Combustion: Framtidssäker energiproduktion.

Wavin – Klimatsmarta städer och trygg tillgång till vatten
Visste du att hälften av alla sjukhussängar i hela världen är upptagna på grund av vattenrelaterade sjukdomar? Tack vare framtidsorienterade lösningar för vattenhantering är Wavin en föregångare när det kommer till att belysa och hitta lösningar för klimatsmarta städer och trygg tillgång till vatten.
Wavin - I am your city
Läs mer om Wavin – I am you city.

DynaMate – Tjänster för framtidens industri
Gamla maskiner få nytt liv med ökad produktivitet och minskade kassationer, detta tack vare DynaMates specialanpassade tjänster för framtidens industri.
Läs mer om DynaMate – Smart industri.

 


Det är hög tid att förverkliga dina idéer
Vi på Järna Kommunikation har alltid haft våra rötter i hållbara idéer och verksamheter. Känslan av att vi tillsammans kan göra världen lite bättre är svårslagen. Vill du ha hjälp att förtydliga och stärka ditt varumärke och arbetssätt? Hör av dig för ett första samtal – låt oss bolla idéer.

Ta kontakt