Kontrollpanelen

Administrera era e-postkonton via kontrollpanelen

Om ni har konto på JK-s webbhotell så kan du logga in på kontrollpanelen (cPanel) för att:

• Skapa nya e-postadresser, om ni får en ny kollega
  • Se hela listan över vilka e-postadresser ni har just nu
  • Ta bort gamla e-postadresser
  • Byt lösenord på ett e-postkonto (om någon tappat bort sitt lösenord)
  • Se hur mycket utrymme ni har använt och har kvar på ert webbhotellkonto
  • Många fler funktioner och möjligheter finns i kontrollpanelen
cPanel inlogging

Kontrollpanelen på webbhotellet heter cPanel

Så loggar du in på kontrollpanelen

Inloggningssidan hittar du genom att lägga till /cpanel efter er hemsidesadress t.ex. www.minhemsida.se/cpanel eller http://jarnakommunikation.se/cpanel).

Har du inte inloggningsuppgifterna till kontrollpanelen? Hör av dig till oss så får du det.

E-postadministration

När du loggat in klickar du på någon av dessa ikoner för att administrera era e-postkonton.

Jesper Thörn Webbutvecklare, Nätverkstekniker 073 656 51 72 jesper@jarnakommunikation.se